Glesare mellan inläggen

Källa

Jag känner att det blir glesare mellan inläggen. Inte så att jag förlorat lusten att skriva, men jag vill inte upprepa mig för mycket. Sjukdomen är ju densamma dag ut och dag in och jag kan inte skriva varenda dag att jag har ont i kroppen och är hjärntrött, för det skulle bli fruktansvärt enformigt att läsa.

Så jag skriver när jag tycker att det finns något nytt att tillföra. Lite så jobbar jag! Nya tider och nya faser i livet ger andra möjligheter, men också andra problem att lösa.

Under 2018 hoppas jag att jag kommer kunna börja på någon form av rehabiliterande verksamhet, så det kommer jag kunna skriva om. Sedan händer det ju andra saker i mitt liv, men eftersom bloggen handlar om utmattningssyndrom, så försöker jag att renodla det så mycket som möjligt här. (Även om jag bubblar av lust att skriva om allt möjligt, så får jag hejda mig en smula!)

7 kommentarer:

 1. Alltid kul att läsa vad du skriver! Skulle du upprepa dig så märker iaf inte jag det, har för dåligt minne...😂
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe! Så kan det ju förstås vara, att ni är lika hjärntrötta som jag och inte minns vad jag skrivit. Tänkte inte på det! ;)

   Radera
  2. Men givetvis skriver du så ofta du vill, det är ju naturligt att dra ner på det om nåt annat kommer in i ens liv. Det löser sig!
   Kram Sofia

   Radera
  3. Hej,
   Jag hittade din blogg och den hjälper mig - Tack! Ska börja på Mediyoga i år.. Först tänkte jag att jag inte skulle för jag har så många jobbmöten och sen insåg jag att ja, då är det ju just detta jag behöver..
   Och att bara få vara!!

   Tack igen!
   /E

   Radera
  4. Hej!

   Och välkommen hit! Roligt att du hittat min blogg och så kul att du kommenterar och säger hej. Uppskattat.

   Just så är det, när man inte har tid att pausa, det är då man behöver det som mest. Mediyoga är verkligen en skön avkoppling. Så lugnt och mjukt. Och precis som du säger, att bara få vara. Bra initiativ av dig.
   Välkommen tillbaka.

   Radera
  5. ... och Sofia...

   jag vet att jag gör som jag vill, men ändå snällt att du skriver det. Uppskattar era kommentarer jättemycket. Bloggen blir ju så mycket roligare och mer levande när ni kommenterar.

   Jag finns kvar här! <3

   Radera