Isabel Boltenstern levererar

Källa

Har ni sett Isabel Boltensterns video om livet tre år efter utmattningen? Om inte så gör det. I inlägget länkar hon även till andra intressanta klipp om hur det är att vara upplevelsebakfull och saker som hon lärt sig av sin utbrändhet. Sevärt.

Själv slits jag fortsatt mellan saker jag vill göra och saker jag orkar göra. Och då handlar det inte om att få till en massa fantastiska upplevelser utan mer basic, som att rensa ogräs mellan plattorna på framsidan, vika kökshanddukarna, köra till återvinningen, så hallen slipper vara full av sopor och sådant.

Fast det är klart, jag önskar att jag hade haft tid och pengar att åka på semester igen. Det var så härligt!

6 kommentarer:

 1. Känns så bra att få ta del av andras erfarenheter kring utmattning och alla symtom och begränsningar som man tyvärr dras med långt efter den akuta fasen.
  Jag är inte ensam om att känna så här.
  Det är inga hjärnspöken som får mig att må dåligt.
  Det är en utmattad hjärna som ger symtom.
  Så tufft att lära sig hantera en utmattning utan att deppa ihop sorg över ett förlorat jag som orkade och hade energi.
  Det är så väldigt svårt att acceptera att man inte längre kan och orkar göra det man egentligen vill.
  Jag kan bli galen ibland på att det tar sån tid att bli frisk.
  Pendlar mellan hopp och förtvivlan över en kropp och hjärna som jag inte längre kan lita på.
  Men när jag lyssnar till Isabella känner jag mig lite mindre ensam.
  Tack för att du delar med dig.❤️❤️❤️
  Jag tror vi är många som behöver känna att vi inte är ensamma och få känna lite hopp om att det långsamt förhoppningsvis kommer bli bättre.
  Var rädd om dig.❤️❤️❤️
  Kram från
  Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är i högsta grad ett verkligt tillstånd. Inga hjärnspöken. Och det tar tid. Ju svårare utmattning, desto längre tid. Bara vila i det och var snäll mot dig själv varje dag. När du behöver lätta på trycket så gör det, men återgå sen till att tro på dig själv och din förmåga att läka. <3
   Kram

   Radera
 2. Hej! Så bra att få ta del av andras tankar! Hur tänker du kring att vara utbränd och ha barn. Jag har ständigt dåligt samvete när jag mår dåligt för att jag inte orkar. Kram Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vilken bra fråga. Att vara utbränd och ha barn. Jag blev först sjuk när min yngste var 1 år gammal och nu har jag en soon to be tonåring i hemmet. Så kanske har jag något att dela med mig av... Jag funderar på detta och återkommer med ett eget inlägg i denna superviktiga fråga! Tack för att du läser och frågar, kram!

   Radera
 3. Ja , som hon levererar! En fantstisk ambassadör mot utmattning med en energi som gör mig helt matt. Hon har verkligen klippt alla de värsta följderna av vår gemensamma sjuka. Måtte hon kunna hejda någon som är på g in i väggen.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är superbra! Rolig, skicklig och så bra på att förmedla känslan.

   Kram

   Radera