Hur trött kan man bli på sig själv?

Det är en rimlig fråga att ställa sig.

Om det är så att man har sagt adjö till den luddiga lilla pälsbollen som man passat. Om man vill bli av med överblivet katthår från sin bostad. Om man har en familj som sprider smutstvätt omkring sig. 

Då kan det bli så att man samlar ihop allt som ligger i soffan. Lägger in det i tvättmaskinen. Sätter sig för att pusta ut i soffan och letar förgäves efter fjärrkontrollen. 

Det kan sluta med att man ägnar en lördagskväll åt att skruva isär en fjärrkontroll i beståndsdelar. Sedan sitta och torka densamma. Med hårtorken. När man skruvat ihop allt igen och det dessutom fungerar. Då borde man gått ut och köpt en trisslott. Men det orkar man liksom inte efter den där anspänningen. 

Så man sitter där med sin extremt rena fjärrkontroll, som luktar vildblomster och undrar hur sjutton man kunnat bli så tankspridd att man kör elektroniken i sextio grader.Jag inser att någon kan tro att det är ett aprilskämt. Men det är det alltså inte. 5 kommentarer:

 1. Hahaha, sånt typiskt hjärnsläpp!
  Överföringen funkar liksom inte mellan huvud och kropp och vips har man stoppat nåt på ett olämpligt ställe.
  Bra gjort att fixa ihop den igen...🙄
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen hjärnsläpp. Som tur är, för mig, består en fjärrkontroll av förvånansvärt få delar! ;) Kram

   Radera
 2. Haha förlåt men det lät så roligt och så typiskt en sån grej som kan hända en :), bra gjort att få ihop det igen :).Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var liksom ganska roligt fast det inte alls var kul, om du fattar. Det gick över alla gränser på nåt sätt! Kram

   Radera