Värmelampa

Jag skulle vilja ligga under en värmelampa. En sån där som man har till små kycklingar. Fryser så in i märgen mycket hela tiden. Får ont i kroppen av kylan.

11 kommentarer:

 1. Har du värmemadrass, värmefilt och vetekuddar? Värmer bra tillsammans med te!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Kör med te och vetekudde tillsammans med filtar och fleece och andra varma kläder!

   Radera
 2. Hypotyreos?,har du kollat dina sköldkörtelvärden?
  Man kan frysa så ini märg och ben om man utvecklat den sjukdomen.

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har kollat flera gånger. Men inget fel där. Tack ändå för tipset!

  SvaraRadera
 4. Jag hade under flera år fruktansvärt kalla lår, får det fortfarande ibland när det är för mycket eller som nu när jag är förkyld. Det märkliga är att jag bara är kall inifrån, jag är inte kall på låren när jag känner på dem. Denna utmattning, så många konstigheter den innehåller. KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, känner igen känslan. Jag är kall inifrån, men på huden känns det helt normalt. Har samma på sommarhalvåret, fast tvärtom. Är så galet varm inuti, fast inte på huden. Verkligen en massa skumma saker som man omöjligt begriper sig på... Kram!

   Radera
 5. Känner igen det där, fryser jag med nästan jämt, kan ligga under fleecefilten och frysa fast vi har en varm och skön brasa på, helt sjukt. När det blir för jäkligt ligger jag framför brasan och myser, brukar meditera framför brasan, jätteskönt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter supermysigt att meditera framför brasan. Jag har ingen, tyvärr, men kanske kan köpa en på DVD?! ;) Men nån värme blir det ju knappast från den! Haha!

   Radera
  2. Haha nä, får bli fler fleecefiltar i stället :) :)

   Radera
 6. Svar
  1. Ja, men det är nästan för varmt... Temperaturen (min alltså) är helt skum att reglera... Och så måste jag ta mig till badhuset för att basta så det blir lite pyssel för att få till det... Men tusen tack för tipset!

   Radera