Kan orsaka extrem sexighet


Jag är ung. Eller hyfsat ung i alla fall. Men känner mig gammal. Tanterna med rollator promenerar förbi mig ibland. När jag cyklar uppför en brant backe blir jag omkörd av alla, inte bara elcyklisterna.

Jag har fått köpa en dosett till alla mina mediciner.. Det känns som jag blev typ pensionär på en gång.

Min mormor, är piggare och mer socialt aktiv än vad jag är.

Hoppas jag också är pigg när jag börjar närma mig 90-strecket.

6 kommentarer:

 1. Det där med dosett skulle jag med behöva :), kommer ju inte ihåg om jag tagit mediciner ibland eller inte så drygt :). Min man har tjatat länge att jag ska skaffa en men som du säger så känner man sig jädrigt gammal när man skaffar en sån :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men jag har kommit över det nu. Har en snygg färg och så kommer jag ihåg om jag tagit medicinen eller inte. Klar fördel! ;)

   Radera
  2. :):), ska nog skaffa en jag med :)

   Radera
 2. Jo, det är som att "bli gammal tidigt". Men med en viktig skillnad. Det BLIR bättre, om än långsamt. Mina "mantran": andas medvetet, säg till dig själv "jag är lugn", rör dig långsamt o tala sakta. Svårt, men det hjälper. /LenaMaria

  SvaraRadera
 3. Jo, det är som att "bli gammal tidigt". Men med en viktig skillnad. Det BLIR bättre, om än långsamt. Mina "mantran": andas medvetet, säg till dig själv "jag är lugn", rör dig långsamt o tala sakta. Svårt men det hjälper. /LenaMaria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra mantran. Tål att upprepas om och om igen. Tack för påminnelsen!

   Radera