Slappnar av

Känner hur kroppen slappnar av mer och mer.

Jag är sömnig. Har huvudvärk. Och vilar, sover, vilar lite till.

Det var längesedan jag sov så här mycket och var så avslappnad. Inga mardrömmar eller något sådant. Jag bara sover så gott.

Sitter och tittar, rakt ut, utan att bli rastlös. Bara tittar, vilar blicken. Tankarna fladdrar fritt. Minns inte ens vad jag tänker på. Timmarna går. Känner mig bara tillfreds.


7 kommentarer:

 1. Så skönt för dig :)

  SvaraRadera
 2. Det är nog när allt det med jobbet är över och du vet att du har möjlighet att göra vad du vill som spänningarna släpper. Nu har DU kontrollen och äntligen kan kroppen våga lita på att du kommer göra det som den behöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns som det. Och tänk så dumt att jag väntat så länge på att ge den det den behöver då. Sen kommer jag väl göra fler misstag framöver, såklart! Men det här stora stressmomentet är iaf borta.

   Radera
  2. Ja men man gör alltid så bra man kan för stunden. Det är så lätt att tänka "åh vad dumt att jag inte tänkte på det/förstod det/tog tag i det". Men vi har andra förutsättningar nu. Kanske bar du inte redo innan. Man måste vara ganska stark för att orka ta tag i den processen så jag tror din hjärna släppte fram det alternativet när den helt enkelt var redo, och det var nu :-) kram!!

   Radera
 3. Exakt så har jag haft denna vecka,semester från mitt älskade jobb som jag gått tillbaks till alldeles för tidigt. Tog semester nu och har vilat aktivt. Jag har fått så mkt ny energi som jag inte känt på länge. Fortfarande snurrar många tankar men känner mig så mkt friare än tidigare. Vill verkligen behålla den här känslan nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en härlig känsla! Man får njuta medan den varar, eftersom det går upp och ner som allt annat här i livet!

   Radera