En rapport från den icke personcentrerade vården

Livets bilder skrev ett inlägg i sin blogg om hur vården får oss patienter att känna tvivel när de ständigt kommer med olika åsikter om vår rehabilitering. Hur vet man vem man ska lyssna på när de inte är överens? Eller handlar det mest om att de aldrig har tid att prata med varandra...?

Jag kommenterade det inlägget och Livets bilder ville publicera hela kommentaren som ett eget inlägg.  Kika gärna in på bloggen och läs.

Är det lika rörigt för dig?

3 kommentarer:

  1. Det där verkar ju inte klokt, man har väl nog med sig själv i denna hemska sjukdom. Jag har nog en himla tur att jag haft samma läkare hela tiden. Men nu kommer jag få specialistvård så då blir det ett team man ska träffa, får man se vad det leder till. Kram

    SvaraRadera
  2. Nä, det har ju inte varit riktigt klokt, men eftersom jag haft fullt upp med att hålla näsan över vattenytan har jag inte reflekterat över hur rörigt det egentligen har varit. Och man tror ju att de vill ens bästa, det måste man ju förutsätta, tänker jag. Kanske ska man inte göra det? Hoppas i varje fall att ditt nya team är väl sammansvetsat och vana att jobba ihop så de kommunicerar med varandra. Då kan det bli riktigt bra!

    SvaraRadera