Hej där!

Jag är här igen! Haft influensa och varit så där jättejättesjuk. Så som man är ibland. Med hög feber och allt det där. Nu ser jag ljuset i tunneln, även om jag inte är frisk, så är det åtminstone väldigt mycket bättre. Alltid något.

Tyvärr fick jag ställa in mitt besök hos samtalsterapeuten i och med sjukdomen, så jag vet inget mer om min hästgårdsdröm ännu. Men byråkratins kvarnar mal väl och så kommer det väl en kallelse med en ny tid så småningom och så kanske jag kan få veta något mer. Någon gång.

För övrigt är jag trött på att vara sjuk. Alltså inte bara influensasjuk utan trött på att vara utmattad också. Trött på alla sjukdomar. Vill inte mer. Hur tror ni livet skulle kännas om jag tänkte att jag var lyxhustru? Hemma med barnen och mina arrangemang om dagarna, medan maken drar in pengar? Vilket ju i och för sig är extremt nära sanningen redan i nuläget ;) Jag tror jag ska prova på det livet ett tag och se om det är något för mig!

3 kommentarer:

 1. Går i samma tankar som du gör. Tycker snart jag kan sätta hemmafru på visitkortet, klarar det mesta själv! Fast det får sig en knäck när nån välmenande undrar var jag ska ta vägen?? Tja, varför ska jag ta vägen nånstans egentligen? Varför kan jag inte vara en sån där kvinna som finns i hemmet och gör en hel del, finns för utflugna barn när de behöver, för vänner som behöver nån att prata med, för sin gamle far, för nyblivna grannmamman osv, osv. Men detta alternativet är så otänkbart för de flesta att de inte ens kommer på det. Fast i resten av världen...ser det inte ut som i Sverige, där är det inte skamfyllt att vara hemmafru. Arbetsliv känns väldigt långt borta fortfarande, jag tycks ha blivit allergisk mot fasta tider. Testar ibland, men hittills så ramlar det snabbt.
  Vad KUL att du är back in bussiness efter sjukan!!!😍
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Ja, vem är inte trött på att vara sjuk? Är så trött på den här skiten ibland, så att jag vill spy! Men på något sätt överlever man en dag till, och ännu en, och ännu en. Fast det skulle vara skönt att gå och gömma sig under en sten i skogen ibland och komma fram när man är frisk.. Kram och hoppas du är helt kry från flunsan snart!

  SvaraRadera
 3. Ja det är kanske dags att ifrågasätta varför egenarbete (egenvård, familj, hushåll) och ideellt arbete (föreningsliv, anhörigvård, hjälpa grannen etc) inte ger lön/ersättning/inkomst/bidrag/what-ever-pengar-kan-kallas...?
  Kram från Lilla Hjärntrötta Hemmafrun (@hjarntrotta_hemmafrun på IG)

  SvaraRadera