Kan andas ut


Andas ut efter läkarbesök och snabb handläggning av Försäkringskassan. Jag har sjukpenning beviljad över sommaren och så får jag sikta in mig på ny bedömning i augusti. Det kommer gå snabbt tills vi är där igen, även om man skulle vilja pausa sommaren lite, så man fick njuta längre av den. Men i augusti kommer jag förmodligen vara glad över skolstarten och nystarten igen! Brukar vara så.

Det känns ändå väldigt bra att vara beviljad ersättning under sommaren.

Nu gäller det bara att fortsätta göra det jag gör. Försiktigt utöka aktivitetsnivån. Kommer ju att ske automatiskt pga sommarlovets intåg. Snarare bromsa än gasa, tror jag kommer bli aktuellt. 

Livet alltså, så svårt, men så härligt ändå. En dag i taget.


9 kommentarer:

 1. Härligt! Grattis! Nu kan du njuta av sommaren och planera mer långsiktigt...eller inte. Fortsätt med det som känns rätt och som du säger, bromsa i stället för att gasa, sommaren är aktiviteternas förlovade tid. Roligt och farligt.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, långsiktigt kanske är att ta i lite, för det är ju bara ett sommarlov tills det är dags för nästa omgång, och det kommer ju gå snabbt. Men kan iaf ägna sommaren åt att balansera mellan aktiviteterna... ;)
   Kram

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Jag är så glad för din skull.❤❤❤
  Vad skönt att du har alla på din sida så att du kan fokusera på det viktigaste: Att ta hand om dig så att du kan må så bra det går.
  Sommaren är fortfarande så dubbelt för mig.Idag åkte jag förbi min gamla arbetsplats.Dagen före skolavslutningen och jag är inte där imorgon.
  Kände en sån sorg mitt i all den vackra grönskan.Ska försöka fokusera på det viktigaste i sommar Ta hand om mig själv och må så bra det nu går.Ska försöka skjuta arbetstankarna åt sidan ett tag för de hjälper inte mig just nu.Jag är inte där än hur mycket jag än önskar det.
  Var rädd om dig.
  ❤❤❤
  Kram från
  Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Förstår att det är dubbelt för dig med sommar, som lärare har man ju så mycket förknippat med årstiderna. Du kommer att kunna vara med på nån skolavslutning framöver, eller så kanske du inte alls har lust när den dagen kommer. Klart du ska tillåta dig att sörja. För sorgligt är det. Men sen ska du torka tårarna och gå vidare. Framåt.
   Kram

   Radera
 3. Samma här, fått godkänt över sommaren! Så himla skönt att inte ha det hängande över sig ett tag. Hurra till oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Skönt att du också kan få pusta ut ett litet tag till.

   Radera
 4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag är Teresa Caacbay från Sverige. Det här är mitt vittnesbörd om hur min förälskare kommer hem. Jag vill säga ett mycket stort tack och uppskattning till överstepräst DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för att få tillbaka min älskare som lämnade mig i nästan 2 år, känner jag att mitt liv är helt över, så en dag som jag surfar på internet för att rekommendera stavningskaster som hjälper mig att ta med min älskare tillbaka. Slutligen träffade jag ett skrivande hur så många vittnesmål pratar om hur DR ISIKOLO hjälper till att återställa relationen tillbaka, så jag bestämde mig för att försöka så jag kontaktade stavningskraven heter DR ISIKOLO och förklara mina problem för honom och han kastade stava kärlek stava lyckligtvis inom 48 timmar min älskare verkligen ringde mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Och be mig om att acceptera honom tillbaka och kommer att leva lyckligt äktenskap, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ISIKOLO har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela detta vittnesbörd, jag ber gud almight Du ger dig styrka och visdom för att hjälpa fler människor som har liknande problem som min, kontakta honom. isikolosolutionhome@gmail.com eller lägg till honom på whats-app +2348133261196.

  SvaraRadera