Mitt positiva liv!

Jag skriver fortfarande i min positiva bok. Det är inte så dumt att ha en liten påminnelse att se livet från den ljusa sidan även när det ter sig ganska mörkt och dystert. Faktiskt så finns det alltid något bra, positivt, glädjande eller stärkande som händer varenda dag. Det överraskade mig!

Kan väl inte säga att den positiva boken har revolutionerat mitt liv direkt, men jag är ändå glad att jag har den. Skönt att fokusera på det som fungerar, om det än är aldrig så lite.

2 kommentarer:

 1. Skriver också positiva saker varje dag. Började för drygt två år sedan. Det var ett sätt för mig att se att livet innehöll positiva ting även när jag var som sjukast. Det kunde vara så vardagliga saker som att jag duschade som var en av dagens positiva saker.
  Idag sammanfattar jag alltid dagen med "Dagens 3 bästa" Sedan skriver jag ju varje dag på Instagram eller i min blogg. Det hjälper mig väldigt mycket att göra min resa ur utmattningssyndromet. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar tanken på att uppmärksamma det enkla i livet, det som man annars tagit för givet, men som nu betyder så mycket. Den tacksamheten har jag aldrig värderat så högt som nu.

   Radera